Rybí restaurace ve Velkém Meziříčí
„Ve chvíli, kdy se kuchaři v jiných restauracích ráno odebírají krájet cibuli do guláše, si u nás navlečou holínky, do ruky vezmou topůrko a jdou do sklepa k rybám. Naloví si je a kompletně zpracují. Nikdy nezamrazujeme do foroty, garantujeme 100% čerstvost.“
MILAN HOTÁREK, provozní a šéfkuchař
Přijďte posedět do stylové rybí restaurace ve Velkém Meziříčí, která vás zaujme originálním interiérem ve stylu starého mlýna.
Nabízíme sladkovodní rybí speciality ze 100% čerstvých ryb a vlastní nefiltrované, nepasterizované pivo Harrach. U nás poznáte, že jídlo je nejen gurmánský, ale i kulturní zážitek.
Provozní doba restaurace Jelínkova vila
pondělí–čtvrtek
pátek– sobota
neděle
11:00–22:00
11:00–23:00
11:00–21:00
Poslední objednávku jídel přijímáme 1,5 hodiny před koncem provozní doby restaurace.
Z důvodu rychlejší přípravy pokrmů pro všechny hosty restaurace řešíme rezervace pro 12 a více osob individuálně (výběr jídel předem).
co u nás ochutnat
Jídelní a nápojová nabídka jelínkovy vily
V době výlovů servíruje naše rybí restaurace speciality až z 11 druhů čerstvých ryb. Ryby uchováváme v průtočné říční vodě. Nabízíme kapra, pstruha, lína, sumce, štiku, candáta, úhoře nebo amura a tolstolobika. Samozřejmostí jsou i pokrmy z mořských ryb, jako je tuňák či losos. Přijeďte za námi do Velkého Meziříčí, jsme vyhlášená rybí restaurace po celé republice.
Nejen dobrým pivem a čerstvou rybou živ je člověk, a proto v jídelním a nápojovém lístku rybí restaurace najdete také pečená vepřová žebírka a kolena, pokrmy z jehněčího, hovězího, vepřového a kuřecího masa, dezerty, velký výběr nealkoholických i alkoholických nápojů a kvalitní moravské víno. Podívejte se na celý jídelní lístek naší rybí restaurace.
Vyzkoušejte pivo Harrach
Minipivovar v Jelínkově vile (dříve též zvaný Malostránský) začal vařit pivo v roce 2004. Pivovar tím navázal na staletou tradici vaření piva ve Velkém Meziříčí, která zanikla v únoru 1949.
Pivo vaříme tradiční rukodělnou metodou a poctivou českou cestou „varna – spilka – sklep“. Naše pivo získalo již mnoho ocenění a hostům chutná. Uvaříme asi 4 000 hektolitrů piva ročně – jsme v kategorii minipivovar.
3 důvody, proč jsme vsadili na rybí speciality
- Přinesli jsme do regionu Velkého Meziříčí něco nového. Naučili se k nám jezdit hosté z Brna, Jihlavy, Třebíče, Žďáru nad Sázavou i širšího okolí. Velkou výhodou je blízká dálnice D1.
- Naše mateřská firma AQUEKO, spol. s r.o. se zaměřuje na vodohospodářské stavby a chov ryb.
- Čerstvé ryby jsou velmi zdravé a rybích restaurací specializovaných na sladkovodní ryby není v České republice mnoho.
Výhody naší rybí restaurace
- Rybí speciality připravujeme vždy pouze z čerstvého masa.
- Živé ryby uchováváme v tekoucí vodě ve sklepení hotelu a rybí restaurace.
- V sezoně si můžete vybrat až z 11 druhů čerstvých ryb.
- Rybí restaurace je klimatizovaná.
- Kapacita naší rybí restaurace je 55 míst. Salonek nabízí posezení pro dalších 35 hostů.
- Pokud se rozhodnete zdržet déle, rádi vás ubytujeme v našem hotelu.
- Kromě restaurace a hotelu nabízíme mnoho dalších služeb, např. školicí prostory.
- Využít můžete také dárkové poukazy nejen do restaurace.