Rybí speciality
Naše rybí speciality jsou vyhlášené po celé České republice. Několikrát jsme se objevili i v médiích, například v televizních pořadech Máme rádi Česko, Cyklotoulky nebo Víkend. A portál Spektrum zdraví označil naši restauraci dokonce za "nejlepší rybí restauraci v Česku".
Připravili jsme pro vás to nejzajímavější o našich rybích specialitách. Podívejte se na příběh, aktuální nabídku a všechny důvody, proč přijet do Velkého Meziříčí ochutnat.
reportáže, zmínky a doporučení našich rybích specialit
V pořadu Máme rádi Česko zazněl z úst moderátora tip na Jelínkovu vilu ("Skvělá rybí restaurace"):
V pořadu Cyklotoulky se moderátor během putování na kole zatoulal i do Jelínkovy vily:
V pořadu Víkend jsme se objevili v rámci seriálu o českých řemeslných pivovarech. Řeč ale byla i o našich rybích specialitách:
TO hlavní, co byste měli vědět o našich rybích specialitách
- Rybí speciality připravujeme výhradně z čerstvého masa.
- Živé ryby uchováváme v průtočné vodě ve sklepení budovy.
- Během roku si můžete vybrat až z 11 druhů čerstvých ryb.
- Výživové hodnoty čerstvých sladkovodních ryb jsou obdivuhodné, pokrmy z nich jsou velmi zdravé.
- Rybí speciality připravujeme ve vlastní rybí restauraci, která má kapacitu až 90 míst a součástí areálu je i hotel a pivovar.
Rybí speciality Jelínkovy vily
Pokud chcete další provozní informace o naší restauraci, podívat se na jídelní lístek nebo více fotografií, jak to u nás vypadá, přejděte na stránku Restaurace. K rybám se zpravidla hodí víno, ale pokud máte rádi i pivo, máme vyhlášený pivovar s pivem Harrach.
Naše aktuální rybí speciality v nabídce
Pochoutky a PŘEDKRMY
- Rybí chipsy - specialita restaurace
- Rybí škvarky - specialita restaurace
- Tatarský biftek z lososa
- Restovaný špíz z tygřích krevet na másle a česneku
Polévky
- Maďarské rybí halaszlé
- Rybí polévka statného rybáře
Salát
- Velký obědový salát s grilovaným lososem a parmezánem
Pro děti
- Lososové filátko
Rybí speciality jako hlavní chody
- Pečený biftek z kapra s anglickou slaninou
- Rybí hranolky se smetanovým krémem a žampiony
- Restované kapří kousky s hlívou ústřičnou, zelím, kapií a cibulí
- Smažený kapr
- Pečený filet z candáta na červené čočce
- Filet ze sumce se smetanovo-pažitkovým přelivem
- Pečený filet z amura na křehkém cukrovém hrášku
- Pstruhové filety s pikantní chilli omáčkou a feferonkami
- Grilované pstruhové filety na listovém špenátu
- Pečený pstruh na hřibech (celý pstruh, víno, hřiby, žampiony)
- Pečený pstruh na másle a kmínu
- Steak z lososa s holandskou omáčkou
- Steak z lososa na zelených fazolkách a slanině
Fotografie původního mlýna
Zjistíte důvod, proč je naše vyhlášená rybí restaurace ve stylu starého mlýna včetně mlýnského kola.
Výlovy - tam začíná příběh našich rybích specialit
Nejlepší možný důkaz, že naše rybí speciality jsou neustále čerstvé. Nejprve provedeme výlov, ryby následně uskladníme v naší unikátní průtočné vodě. Průtočná voda pochází z řeky Balinky, která protéká přímo vedle Jelínkovy vily.
Přijeďte se za námi podívat na Vysočinu
Najdete nás na Vysočině, ve Velkém Meziříčí, pouhých pár minut od sjezdu z dálnice D1. Od jara do zimy je na Vysočině krásně, takže ať už jste na dovolené, nebo tudy vede vaše pracovní cesta, zastavte se na ojedinělé rybí speciality v měřítku české gastronomie. Chcete vědět víc o našem příběhu rybí restaurace a třeba i hotelu? Napište nám. Nabízíme pobytové balíčky, školicí prostory a mnoho dalšího.